Hvordan bookes et passende forløb?

Bestilling af tider foregår her i klinikken ved at du selv booker et forløb.

Hvis der er helt særlige årsager til at du/dine hjælpere ikke kan bestille tider elektronisk, så forsøg at ringe mellem kl. 9-10.

Alt udvikling og forandring mod det bedre kræver noget opmærksomhed og tid, så du skal bestille en mængde sessioner. Det er en god prioritering at se psykologen oftere de første måneder (f.eks. 2-4 gange om mdr.) Det er også muligt at booke dobbeltsessioner, så der frem for 45 min er 1,5 time, hvilket især er hensigtsmæssigt første gang og ved de mere kropsorienterede metoder.

Bestiller du kun et par enkelte tider, vil der desværre være 2-3 mdr. ventetid igen efter disse samtaler. For at sikre dig et jævnt forløb, anbefales du derfor at bestille tider til f.eks. de første 2-3 måneders terapi.

Så book hellere til de første måneders terapi, så du sikrer dig løbende tider og skulle det vise sig at du ønsker at stoppe er det enkelt at skrive til mig du vil afmelde tiderne.

Afbestilling?

Hvis det viser sig du har bestilt for mange, er det enkelt at afbestille dem igen ved at sms, evt. maile og via bookingsystemet eller når vi ses i terapien.

Dog skal de senest afbestilles 24 timer dagen før, for ikke at skulle betale tiden alligevel. Hvis det er muligt så afmeld gerne i god tid, så en anden kan få glæde af tiden.

Jeg ser frem til at samarbejde om din trivsel.

De bedste hilsner Maria Joensen.