Hvor lang er ventetiden?

Der er desværre ventetid, gennemsnitligt  ca. 2,5-3 måneder.  Man booker selv et passende forløb via hjemmesiden, hvor den præcise ventetid fremgår.

Når der er booket tider og henvisningen er hentet, kan du komme på ugens venteliste.  Skriv  f.eks. til klinikken hver weekend, hvor eventuelle afbud fordeles. Ring mellem  kl. 9-10 i hverdage, hvis dit behov for hjælp er akut.

Der er ventetid ved de fleste psykologer, der tager lægehenvisning, så overvej også andre muligheder og vid at sundhedsforsikringen Danmark dækker et beløb til psykologer uden henvisning.  Måske du er dækket af en form for sundhedsforsikring, hvor der som regel er garanteret hurtigere behandling.

 

Hvordan foregår det med henvisningen?

Psykolog Maria Joensen henter henvisningen, når du har booket nogle tider. Der er 12 sessioner i alt på en henvisning.

Din henvisning er gyldig, hvis en eller anden psykolog har hentet den senest 1. mdr. efter lægen skrev den.

Ring til lægesekretæren og fortæl du ikke var oplyst reglen om 1.mdr -fristen og bed hende om at lægge henvisningen ud igen med dags dato. Hvis der herefter går over en måned til du har en psykologsamtale, så sørg for at oplyse Maria Joensen (tlf. 60708103) at den nye henvisningen er klar . Det er ikke nødvendigt at oplyse CPR på skrift, oplys blot navn og  evt. telefonnummer.

Hvis du  har brugt noget af henvisningen ved anden psykolog, som har hentet den til tiden er den gyldig selvom den er ældre end en måned. Du må herefter gerne oplyse Maria Joensen, hvor mange sessioner du har brugt ved den anden psykolog.

 

Hvordan bookes et pasende forløb?

Bestilling af tider foregår her i klinikken ved at du selv booker et forløb.

Hvis der er særlige årsager til at du/dine hjælpere ikke kan bestille tider elektronisk, så forsøg at ringe mellem kl. 9-10.

Al udvikling og forandring mod det bedre kræver opmærksomhed og tid, så du skal bestille en  mængde sessioner der passer dig. Det er en god prioritering at se psykologen oftere de første måneder (f.eks. 2-4 gange om mdr.) Det er også muligt at booke dobbeltsessioner, så der frem for 45 min er 1,5 time, hvilket især er hensigtsmæssigt første gang og ved de mere kropsorienterede metoder.

Bestiller du kun et par enkelte tider, vil der desværre være  2-3 mdr. ventetid igen efter disse samtaler. For at sikre dig et jævnligt forløb, anbefales du derfor at bestille tider til de første 2-3 måneders terapi.

Hvis det viser sig du har bestilt for mange er det enkelt at sende en sms

Så book hellere til de første måneders terapi, så du sikrer dig løbende tider og skulle det vise sig at du ønsker at stoppe er det enkelt at skrive til mig at du vil afmelde tiderne. 

Du kan sms/ringe /maile og afmelde bookede tider senest 24 timer før, for ikke at skulle betale alligevel, men er det muligt, så afmeld gerne i god tid.