Hvad er et passende forløb?

Bestilling af tider foregår her i klinikken ved at du selv booker et forløb.

Hvis der er helt særlige årsager til at du/dine hjælpere ikke kan bestille tider elektronisk, så forsøg at ringe mellem kl. 9-10.

Alt udvikling og forandring mod det bedre kræver noget opmærksomhed og tid, så du skal bestille en mængde sessioner. Det er en god prioritering at se psykologen oftere de første måneder (f.eks. 2-4 gange om mdr.) Det er også muligt at booke dobbeltsessioner, så der frem for 45 min er 1,5 time, hvilket især er hensigtsmæssigt første gang og ved de mere kropsorienterede metoder.

Bestiller du kun et par enkelte tider, kan der desværre være 2-3 mdr. ventetid igen efter disse samtaler. For at sikre dig et jævnt forløb, anbefales du derfor at bestille tider til f.eks. de første 2-3 måneders terapi.

Det er enkelt at sende Sms eller sige at du vil afmelde tiderne, hvorimod efterspørgslen gør at jeg ikke kan garantere jævnlige tider.

Hvis du vil forberede dig inden første gang, kan du udfylde dine mål.”

Afbestilling?

Hvis det viser sig du har bestilt for mange, er det enkelt at afbestille ved at sms ( maile)  eller når vi ses i terapien.

Læg ikke besked på telefonsvarer!

Du skal have en bekræftelse på afbestillingen.

Hvis It systemet alligevel sender påmindelse om en tid, skal du have tak  for at gentage afbestillingen på sms.

Dine tider skal afbestilles 24 timer  altså dagen før, for ellers betales samme takst for den sene afmelding .

Du kan altid med 5 min. varsel lave tiden om til en telefon/video samtale, så du får noget ud af din indbetaling, der sker 24 timer før.

Hvis det er muligt så afmeld gerne i god tid, så en anden kan få glæde af tiden 🙂