Hvor lang er ventetiden?

Der er desværre ventetid, gennemsnitligt ca. 2,5-3 måneder. Man booker selv et passende forløb via hjemmesiden, hvor den præcise ventetid fremgår. Check ventetid her ved at bladre frem i kalenderen.

Når der er booket tider og henvisningen er hentet, kan du komme på ugens venteliste. Skriv/sms f.eks. til klinikken hver weekend, hvor ugens eventuelle afbud fordeles. Ring mellem kl. 9-10 i hverdage, hvis dit behov for hjælp er akut.

Der er desværre ventetid ved de fleste psykologer der tager lægehenvisning, så overvej også andre muligheder og husk at sundhedsforsikringen Danmark dækker et beløb til psykologer uden henvisning . Måske du er dækket af en form for sundhedsforsikring, hvor der som regel er garanteret hurtigere behandling.

Hvordan foregår det med henvisningen?

Jeg, psykolog Maria Joensen henter henvisningen, når du har booket nogle tider. Der er 12 sessioner i alt på henvisningen.

Din henvisning er gyldig, hvis en eller anden psykolog har hentet den senest 1. mdr. efter lægen skrev den. Ring til lægesekretæren og fortæl du ikke var oplyst reglen om 1.mdr -fristen og bed hende om at lægge henvisningen ud igen med dags dato. Hvis der herefter går over en måned til du har en psykologsamtale, så sørg for at oplyse Maria Joensen (tlf. 60708103) at den nye henvisningen er klar. Det er ikke nødvendigt at oplyse CPR på skrift, oplys blot navn og evt. telefonnummer.

Hvis du har brugt noget af henvisningen ved anden psykolog, som har hentet den til tiden er den gyldig, selvom den er ældre end en måned. Oplys Maria Joensen, hvor mange sessioner du har brugt ved den anden psykolog, så du undgår at betale fuld takst ved overskridelse af 12 samtaler i alt.