Hej Maria.
Jeg vil bare lige sige tusind tak for din indsats i torsdags! Det var så dejligt at se, at vi kunne nå ind til min far, og jeg fik hørt det, jeg bare har manglet så længe
Og så vil jeg sige tak for nogle rigtigt gode forløb hos dig! Du har hjulpet mig mere end du aner med dit empatiske og rolige væsen!
Tænk at jeg skulle stå på den anden side af alt det her, og nu har jeg både en kæreste og et  psykolog job(!!). Det havde jeg “ursula” for bare et år siden aldrig turde håbe på
Så ja. Tusind tak for hjælpen! Du er en fantastisk psykolog
Nyuddannet Psykolog med pårørende problematik

Kære Maria.
Du skulle have disse blomster – du har hjulpet mig mere en du aner. Tak for at have åbnet  alle de traume- og  kropsterapeutiske metoder til at rumme og regulere mine negative følelser- til at elske mig selv
Mit liv er blevet meget mere positivt efter jeg har lært at trøste og give mig selv omsorg på den måde, hvor kroppen bliver beroliget. Tusinde tak .
Efter mange terapeutiske samtaler og indsigter  andre steder , er jeg forundret over hvor langt jeg er nået med dine psykomotoriske og medfølelses fokuserede metoder .
Ønsker dig alt det bedste – heldigt jeg fandt dig .
Tidligere institutionsleder (omsorgssvigtet)

Kære Maria.
Håber det er i orden for jeg skriver. Du skal vide jeg har fået livsgnisten igen og trives så godt i den tildelte flexstilling. Jeg er så taknemmelig for at jeg fik dig, da jeg ikke gad livet mere. Jeg havde ikke været her, hvis det ikke var for dig Jeg hører stadig de indspillede mindfulness optagelser. Jeg skylder dig en kæmpe tak. Tusinde tak.
Ældre dame med tilbagevendende depressioner 

Jeg troede jeg var forkert, nu ved jeg at jeg har lidt af angst hele barndommen. Jeg har lært mange måder at berolige mig selv og min krop; åndedrætsøvelser, groundingøvelser, afspændingsøvelser. Jeg har lært måder at tænke mindre i  katastrofer og mere realistisk. Jeg har meget mere mod på det hele nu. Det er godt at vide, at man kan sms hvis man behøver online samtaler i svære perioder.
Søsser 21 år med ængstelig personlighed og angst.

Da jeg kom til Maria første gang var jeg helt oppe i det røde felt på grund af stress. Maria hjalp mig med at få sagt fra, at finde tilbage til mig selv og få skabt nogle gode rutiner i stedet for dem, som havde lagt mig ned.Da jeg begyndte at komme mig, hjalp hun mig med at planlægge tilbagevenden til arbejdet, hvad jeg frygtede en del. Maria mestrer mange forskellige tilgange til arbejdet og udviklingen med dig selv og kombinerer dem gerne til dit specielle behov, f.eks. mindfullness og kognitiv terapi. Hun er tilstede med både indlevelse og nærvær og hjælper dig til at finde din egen vej og finde mod til at se de mere ubehagelige sandheder i øjnene.”
En stressramt sekretær 

I forbindelse med min eksamensangst, coachede Maria mig en enkelt session, som blev opfulgt af skybe guiding lige før eksamen. Under coachingen blev jeg helt klar over, hvad det var jeg frygtede mest, men også hvad der ville give mig styrke   at fokusere på istedet for. Jeg synes det var virkelig effektivt, hvad jeg nåede på så kort tid. En snak hvor jeg besvarede nogle spørgsmål, og så bagefter mental træning /visualisering. Her skulle jeg sidde med lukkede øjne og Maria guidede mig til at forstille mig, jeg klarede det godt med alle “de cool ting”, jeg havde fortalt hende, jeg hellere ville fokusere på. Hun sagde, at hvis frygt fantasier dukkede op under eksamen, så ville jeg være helt ligeglad med det, og istedet bare se nysgerrigt ind i censorens og lærerens øjne, fordi de rigtig gerne ville høre, det jeg havde læst. Det var en stor hjælp, som alle studerende burde få før eksamen.
Studerende med præstationsangst Amanda Rønde

Kursisterne/klienterne fra mindfulnessgrupperne har generelt givet Marias kurser meget positive skriftlige og mundtlige evalueringer. De fremhæver hendes tillidsvækkende, positive og levende undervisnings- og relationsstil, dertil hendes teoretiske overblik, der formidles enkelt og gøres brugbart i forhold til den enkeltes oplevelser og praktiske mål.
Erhvervspsykolog Mette Bram- Direktør Training Consult

Kæreste Maria.
Sandelig selv tak, du er i den grad min redning og du er også et fantastisk inspirerende og kompetent og dejligt varmt menneske og psykolog, i min verden kan vi ikke skille vores personlighed og profession ad.
Og du er så god til at finde alle dine forskellige tilgange til lige præcis mig med hvilke udfordringer og styrker jeg har, og det samarbejde er essentielt for mig og derfor jeg profiterer så meget hos dig, jeg er høj i aften og mega træt.
Jeg tror jeg vil male et ying og yang billede til mig selv, for det passer bare så fint til mig
Rigtig skøn weekend til dig.
Kærlige hilsener Merethe Stress ramt sygeplejerske

Jeg har lært nogen meget vigtige metoder til at være nærværende og “mindfull”. Det blev fuldstændig håndgribeligt, hvordan jeg kunne bruge det i min hverdag i forskellige situationer. Maria har en rigtig behagelig stemme, når hun guider.
Læge – gruppe deltager i mindfulness træning

Maria er vildt god til at lytte og til at komme med kærlig og dyb respons på det man kommer med. Hun har en hukommelse der siger spar to, hvilket er vildt dejligt, fordi hun følger op på det, der er sagt og følt, og tager det ind i en større sammenhæng. Det er tydeligt at mærke, at hun selv har gået vejen, hvilket gør det muligt at tage hendes hjælp og visdom ind på et dybt plan, fordi der er pondus i det! Hun er nok den dybeste og kærligste psykolog jeg har gået hos. Jeg har flere gange fået hjælp af Maria til at finde modet frem og til at konfrontere svære skyggesider og integrere dem på nænsom og kærlig vis. Jeg er også helt vild med hendes stemme og hendes måde at bruge den på i hypnose. Jeg kan på det varmeste anbefale, denne vise dybe kvinde, der emmer af livserfaring og varme! Hun har hjulpet mig mange gange!
Kærlig hilsen Leyilah Birn

Maria har virkelig fået mig til at se nogen af mine typiske dårlige stressede handlinger mod mine børn og mand på en ny måde. Det har betydet at jeg på den ene side forstår at tilgive mig selv, da jeg har oplevet krænkelser og svigt så tidligt i livet. På den anden side, har hun hjulpet mig til at tage ansvar for det nu, så jeg kan ændre det i mange situationer. Jeg bruger hverken lang tid på at være sur på dem der svigtede, eller på at bebrejde mig selv mine sårbarheder mere. Jeg kan stoppe det, hvis jeg husker det. Hun fik mig til at forstå at små fremskridt er store. Det bruger jeg stadig her flere år efter behandlingen.
Anonym tidligt krænket og svigtet

Maria Joensen er åben og giver valget omkring, hvordan vi skal arbejde videre i forløbet. Under forløbet lagde jeg mærke til at min selvtillid voksede og jeg har fået øjnene op for, at jeg kan være med til at styre dagsordenen i andre situationer. Maria er kompetent og rammer en hvor man er, så man føler sig forstået. Man får nye redskaber med sig. Der er noget at arbejde med hvergang, hvis man vil have noget for pengene, så får man muligheden.
Anonym social angst

Jeg valgte Maria da hun er kendt for at beherske kropslige metoder. Maria er utrolig kreativ og alsidig i sit metodevalg og et forløb med hende har rykket hvad et helt liv med personlighedsudvikling ikke har kunne.
Pensioneret retraumatiseret fysioterapeut

Egentlig troede jeg ikke, jeg kunne få tillid til psykologer. Maria har en åbenhjertighed, der gør at man kan se, at hun er et menneske, der gerne vil hjælpe på en ligeværdig måde. Jeg har oplevet andre behandlere, hvor jeg følte mig anderledes og misforstået. Jeg fik tillid til Maria allerede første gang. Jeg troede man kun skulle tale om mine problemer, men efter samtalerne følte jeg mig tit stolt over alt det jeg klarer godt. Det var heldigt jeg fik lov at gå ved Maria.
Personlighedsforstyrret psykiatri bruger

Specialet “tilknytningens familiære veje og afveje” er et imponerende værk i sin teoretiske strukturering og dybde. Der er en bemærkelsesværdig syntese af teorierne, hvor der vises en god forståelse fort praksis-relationen. Der er en udpræget systematik i analyserne og god metodeforståelse. Teorierne er dels klassikere, dels helt nye teoretiske bidrag fra den internationale litteratur. Specialets stærke sider er dybden og systematikken i de gennmførste analyser. Der er som nævnt endvidere fin dækning af videnskabelig litteratur. Værket er tillige velskrevet, så de svage sider er ikke til at få øje på. Alt ialt er der tale om et fremragende værk, der hæver sig op i den øverste top af karakterskalaen. Det får karakteren 11.
Professor dr. pæd. Niels Egelund

Maria har for første gang I mit liv motiveret mig til at ændre mit misbrug på en nænsom og respektfuld måde. Jeg havde aldrig troet jeg kunne ændre mig på de punkter. Det var alle pengene værd. Tænk sig, jeg kunne være I tvivl, om det var for dyrt at gå til psykolog. Nu kan jeg se, jeg ikke havde råd til at lade være at købe “ren taletid”. Jeg har fået så megt af livet igen.
Tidligere misbruger

Under instruktør uddannelsen lavede Maria Joensen holdets bedste teoretiske eksamen. Øvelserne blev lavet med stor grundighed. Maria arbejdede seriøst med programmet og udviklede sig løbende. Maria Joensen har det man ikke kan kan købe eller træne sig til. Hun har undervisningsstil med x factor.
Fysioterapeut og forfatter Birgitte Nymann

Samtalerne har en god form. Jeg kan godt lide, man får frihed til at foretage sine egne valg og at Maria er mand nok til at give et alvorligt råd, når det er på sin plads. Jeg følte mig fuldstændig tryg i samtalerne og følte det var en ægte interesse jeg blev mødt med. Jeg havde bare lyst til at blive der længere tid. Hun er en åben, ærlig og kompetent terapeut. Det er fantastisk, der er redskaber til at lytte til kroppen og det dybere indeni. Jeg havde aldrig fået den ide, selv at man kan trøste sig selv med sin indre stemme. Nogen af de gange, hvor jeg var allermest ulykkelig over min stress og krise, havde jeg det så godt, når jeg gik derfra. Afspændingsteknikkerne er også guld værd.
Anonym kriseramt

Maria har arbejdet med faglig dygtighed og stor nænsomhed overfor børn og forældre
PPR Psykolog Lasse Pedersen

Det var virkeligt nogle livsændrende samtaler. Jeg er kommet langt videre. Jeg synes det er smadder smart at man kan købe tilbagefalds klippekort til Maria, så man bare kan ringe billigt i 15 min hver gang man er ved at falde i. Det har klart reddet mig fra nogle flip.
Spiseforstyrret og shopaholic 

Maria laver nogen gode alsidige kursusprogrammer. Der er en god afveksling imellem det hårde og bløde, mellem kroppen og sindet. Hun underviser med godt overblik og med et godt humør. Deltagerne har vist Maria stor respekt igennem de 10 år hun har kørt kurser her.
Aftenskoleleder Tåsinge familieforening Karin Larsen