Psykologklinikken Væren & Vækst

  Vi mennesker kan være underlagt nogle indre eller ydre vilkår, som begrænser vores livskvalitet.

  Lider du mere end nødvendigt?

  Måske har du også brug for et professionelt rum til at acceptere, det du ikke kan ændre?

  Og/eller vil have styrke og strategier til at ændre det du kan? Så er du meget velkommen her!

  Jeg er psykolog, fordi det er meget meningsfuldt for mig at hjælpe mennesker der trænger til det i såvel privatlivet som arbejdslivet.

metoder

Ved du hvilke metoder der passer til dig?
Jeg er enig med de mange klienter her I psykologklinikken, der siger at metoderne er både behagelige og forandrende. Min respekt og dedikation til den kognitive mindfulness terapi -og coaching, kombineret med klinisk hypnose/ mentaltræning har udviklet sig sikkert de sidste 25 år. Disse metoder har haft så god en effekt på mange forskellige problemstillinger, hvilket talrige videnskabelige forsøg også har dokumenteret.

Behandlingsområder

Jeg har arbejdet professionelt med menneskers udvikling i 20 år, dels med børn, men mest med unge, voksne, par og grupper. Jeg er specialiseret i psykoterapi for voksne og har hjulpet folk indenfor virkelig mange lidelser og livsemner, så sandsynligvis er her også hjælp til dig.

Hvad med dig? Trænger du til accept eller forandring? Hvordan?

Mange ved på hvilke områder de trænger til forandring, men kan mangle både selvdisciplinen og metoderne. Nogen har brug for at blive forstået af en professionel for at forstå sig selv helt og derved blive klar til forandring.

Ind imellem er det nødvendigt og meningsfuldt at samarbejde med en professionel psykolog. Du kan være sikker på, at jeg gør mit aller bedste for både at give dig et trygt og et tilpas udfordrende udviklingsrum her.

Priser

Er du i tvivl, om du har ret og råd til behandling?
Her i klinikken kan du få tilskud med lægehenvisning , hvis du er i en af disse grupper. Se om du kan få tilskud / rabat her.
Du kan også undersøge om din arbejdsplads eller fagforening er forsikret mht. psykologbehandling.
Selvbetalere kan få en rabat ved køb af 3 sessioner