Velkommen til “ Hvem er jeg ”

Jeg er 51 år og har levet i kernefamilie med mand og børn i 22 år, nu fraskilt. Jeg har tre børn, to udeboende voksne og en hjemmeboende teenager. Jeg er også blevet bedstemor. Jeg er meget taknemmelig for mit liv, mit netværk og naturen og værdsætter alt det gode. Som mange andre er jeg ikke gået fri af livets lidelser, hvorved jeg har oplevet sorg ved at miste, ulykker, kriser og fysiske mén, samt mærket dårligt arbejdsmiljø på egen krop. Dette er erfaringer der gør, at jeg  har en stærk forståelse og medfølelse med mine klienter og ikke mindst ved at der er en vej ud af det.

Jeg har interesseret mig for menneskers udviklingspotentialer, så længe jeg husker i forskellige former, lige fra drama, musik og bevægelse, til pædagogik og psykologi. Jeg blev som 18 årig intereseret i mindfulness træning, også kaldet meditation eller opmærksomhedstræning, hvilket giver mig meget livskvalitet.

Jeg har derfor specialiseret mig i psykoterapi, med fokus på kognitiv terapi, mindfulness, hypnose og mental træning. Endvidere har jeg uddannet mig i systemisk organisationscoaching og mindfull movements på vand og land med basis i pilates, yoga, og ekspressiv dans. Du kan få et metodeoverblik her.

Det er meget meningsfuldt for mig at samarbejde med mennesker i en tillidsfuld og tryg atmosfære, så der skabes indsigter og strategier til at styrke livskvaliteten i såvel privatlivet som på arbejdet.

Jeg ser helhedsorienteret på menneskelig udvikling og terapi, I terapien fokuserer vi derfor på de sammenhænge, der giver mest mening for den enkelte. Disse kan rette sig mod såvel krop, følelser, tanker/forstillinger, nære og fjerne relationer, som mod historiske, religiøse og sociokulturelle kontekster.

Jeg har en bred arbejds- og uddannelseserfaring både inden for psykiatrien, i institutioner, i kommunen og med privat praksis. Det kliniske er mit hovedfelt, men jeg har også haft en del coaching og organisationsudvikling, hvorved jeg tilbyder flere forskellige ydelser.

Jeg er rigtig taknemmelig for at have fulgt og inspireret så mange forskellige personligheder, som generelt har givet positive evalueringer af forløbene ( se hvad andre siger). Det har betydet at jeg nu kan tilbyde kvalificeret behandling inden for mange forskellige behandlingsområder. 

Jeg vil gøre mit til at du får en tryg og tilpas udfordrende forløb her.

                                                                                           Maria Joensen